zaterdag 24 mei 2014

Hupla, kaartjes mét oplossingen = AF!

Een hele tijd geleden liet ik je al mijn kleine wandplaten voor de tafels zien. Ik nam ze over van een document van Klascement van Mireille Anastasi en maakte naast de maaltafels ook wandplaten voor de deeltafels.

Aangezien ik in de klas nu volop bezig ben met het herhalen van de tafels merk ik dat sommige kinderen moeite hebben met welbepaalde oefeningen. Dat vertelde ik je ook hier en hier al. Daarom dat ik kaartjes met oplossingen heb gemaakt. Die kan ik dan op hun bank bevestigen zodat de kinderen de oefeningen nog beter kunnen automatiseren. 

Ik liet je eerder al de kaartjes tot en met de tafel van vijf zien, maar nu zijn ook de tafels van 6 tot en met 10 klaar! 

Opnieuw enkele voorbeelden...




Elke tafel bestaat uit 22 kaartjes. De bedoeling is om ze een paar keer af te drukken en in een mapje te stoppen. Van het moment dat ik merk dat iemand een fout tegen een welbepaalde oefening blijft maken, zal ik het kaartje uitknippen en op de bank kleven.

Wil jij deze kaartjes ook graag gebruiken? Klik dan hier.

Fijne zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...