vrijdag 13 maart 2015

Weekmenu - part 2

Nog steeds niet meer foto's genomen, maar toch blij dat ik voor de tweede week op rij een weekmenu kan posten! Hopelijk hebben jullie er iets aan! Ik hoop alvast binnen een jaartje gewoon te putten uit mijn info hier. Dan hoef ik mezelf nooit meer af te vragen: Wat eten we nu weer vandaag? :)

Week 2: 2 maart - 8 maart

Maandag: stoofvlees, groene kool in witte saus en aardappelen bij schoonmama en schoonpapa

Dinsdag: verse lasagne

Woensdag: biefstuk, gestoofd witloof en puree

Donderdag: 's middags frietjes, duif en sla voor mij bij mama, 's avonds cordon bleu, sla en kroketjes voor de wederhelft

Vrijdag: pizza (even lui geweest en gewoon een diepvriesmaaltijd.. mijn licht autistische ik moet zich daar over zetten, maar tot 19u15 in de Colruyt geweest en oké, aan het begin van het weekend kan dit wel zeker?! :) )

Zaterdag: kotelet, bloemkool in witte saus en aardappelen


Zondag: frietjes van de frituur! Vroeger deden we dat (bijna) nooit, maar aangezien er goeie vrienden een frituur open houden, mogen we ons zonder schuldgevoelens wel af en toe eens laten gaan.

Ik loop het er dinsdag en donderdag toch allemaal terug af want ik ben sinds vorige week nu ook officieel een 'Start to Runner'! Later meer hierover op mijn blogje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...