vrijdag 3 maart 2017

Nieuwe rekentoetsjes!

In het begin van dit schooljaar begon ik vol goeie moed aan een reeks toetsjes. Het was de bedoeling om hier snel een vervolg aan te breien, maar ik zie dat we intussen alweer vijf maanden verder zijn. Ongelooflijk hoeveel projecten hier lopende zijn :). Op 25 september kreeg je al een reeks kleine toetsjes voor bewerkingen en ik maakte er nu nog een resem bij. Deze wil ik uiteraard ook met jullie delen. Miste je de eerste lading, dan kun je op de volgende link terecht: Toetsjes bewerkingen.


Alle blaadjes zien er als volgt uit. Soms zijn er 20 oefeningen, soms maar 10.



Elk document bestaat uit twee keer dezelfde toets omdat ik dan twee pagina's op één vel papier afdruk. Op die manier krijg je een A5-formaat en passen de toetsjes in een rekenschrift.
Uiteraard kun je de toetsen ook gewoon op A4 afdrukken en in een map stoppen.

Ik deelde de vorige keer toetsen tot 20, ik maakte er nog een aantal extra en ik ging ook verder tot 100. Ik zou nu voor elk onderdeel van bewerkingen een toets moeten hebben en dit voor + en -. De volgende keer volgen de toetsen voor x en :.

Voor de toetsen tot 5, tot 10 en een aantal tot 20 kun je dus bij de link bovenaan terecht, de andere vind je hieronder


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Breng de actua naar je klas met een quiz!

Je hebt zo van die momenten dat alles lijkt te lukken en dan zijn er van die dagen dat je denkt: zo wil ik het niet meer. Dan kan je bij de ...